24ωρη απεργια δεη - Genop Deh Cretalive

στην Αθήνα στην οδό Χαλκοκονδύλη 30. Με το σύνθημα να μην χαθεί το Δ της ΔΕΗ εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ 24ωρη απεργία για σήμερα Τρίτη ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη.


Genop Deh 19 10 2021 24wrh Apergia Enantia Sthn Idiwtikopoihsh Ths Deh E Ptolemeos Gr

Αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ στην απόφαση της.

24ωρη απεργια δεη. Σε 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ως αντίδραση στην απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει σε ΑΜΚ με αποκλεισμό του βασικού μετόχου. Σε 24ωρη απεργία προχωράει σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλώντας και σε συλλαλητήριο στις 10πμ στην Αθήνα στην οδό Χαλκοκονδύλη 30. Σε 24ωρη απεργία προχωράει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλώντας και σε συλλαλητήριο στις 10πμ στην.

Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ στην οποία αναμένεται να επικυρωθεί το. Σε 24ωρη απεργία προχωράει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλώντας και σε συλλαλητήριο στις 10πμ στην Αθήνα στην οδό Χαλκοκονδύλη 30. 19102021 24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΟΛΟΙ στο Συλλαλητήριο 10 πμ Χαλκοκονδύλη 30.

24ωρη απεργία και συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠΔΕΗ κατά της ιδιωτικοποίησης Τρίτη 19 Οκτώβρη. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει το σκεπτικό της απεργιακής κινητοποίησης. 24ωρη απεργία αποφάσησε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Σε 24ωρη απεργία προχωράει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλώντας και σε συλλαλητήριο στις 10πμ στην Αθήνα στην οδό Χαλκοκονδύλη 30. Σε 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 19 Οκτωβρίου προχωρά η ΓΕΝΟΠΔΕΗ αντιδρώντας στην απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με αποκλεισμό του βασικού μετόχουΌπως αναφέρεται σε. Συγκέντρωση και 24ωρη απεργία από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 19 Οκτωβρίου την ημέρα που έχει προγραμματισθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ. Η Ομοσπονδία των εργαζομένων οργανώνει απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει η γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να.

Τρίτη 24ωρη απεργία για τη μείωση ποσοστού του Δημοσίου. 24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 24ωρη απεργία στις 19 Οκτωβρίου Κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΓΕΝΟΠΔΕΗ.

Με το σύνθημα να μην χαθεί το Δ της ΔΕΗ εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ 24ωρη απεργία για σήμερα Τρίτη και συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. Αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ στην απόφαση της. Σε 24ωρη απεργία προχωράει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλώντας και σε συλλαλητήριο στις 10 πμ.

Τιμούμε τους Ήρωες της Μάχης της Ηλεκτρικής. Η απόφαση της διοίκησης με εντολή της κυβέρνησης για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ΑΜΚ της ΔΕΗ. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 19 Οκτωβρίου την ημέρα που έχει προγραμματισθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε σήμερα το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ΔΕΗ-037 κατά 750 εκατ. 19102021 24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΟΛΟΙ στο Συλλαλητήριο 10 πμ Χαλκοκονδύλη 30 Συναδέλφισες και συνάδελφοι Η απόφαση της διοίκησης με εντολή της κυβέρνησης για την Αύξηση του Μετοχικού. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠΔΕΗ στις 19 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει το σκεπτικό της απεργιακής κινητοποίησης. Προειδοποιητική 24ωρη απεργία πραγματοποιούν την προσεχή Τρίτη 19 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αντιδρώντας στην μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του εταιρείας 51 από το Δημόσιο και την πώλησή του στον. Σε 24ωρη απεργία προχωρεί η ΓΕΝΟΠΔΕΗ στις 19 Οκτωβρίου ενώ θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 10 πμ στην Χαλκοκονδύλη.

24ωρη απεργία και συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠΔΕΗ στις 19. ευρώ με τους όρους που γίνεται δηλαδή χωρίς τη συμμετοχή του βασικού μετόχου ισοδυναμεί με παραίτησή του και σηματοδοτεί το τέλος της μεγαλύτερης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Η.

Home ΔΕΗ Επικαιρότητα Κοινωνία Συνδικαλιστικά ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.


H Genop Deh Apofasise 24wrh Apergia Stis 19 Oktwbrioy Newsbomb Eidhseis


Genop 24wrh Apergia Shmera Trith Enantia Stis Allages Ths Deh


Genop Deh Thn Prosexh Trith 24wrh Apergia Gia Th Meiwsh Posostoy Toy Dhmosioy


Genop Deh 24wrh Apergia Stis 19 Oktwbrioy Eretikos Gr


Genop Deh Cretalive


Se 24wrh Apergia Shmera H Genop Deh Ertnews Gr


Genop Deh Trith 24wrh Apergia Gia Th Meiwsh Posostoy Toy Dhmosioy


19 10 2021 24wrh Apergia Enantia Sthn Idiwtikopoihsh Ths Deh Oloi Sto Syllalhthrio 10 Pm Xalkokondylh 30 Genop Deh


Prosoxh Diakopes Reymatos Apo Th Deh Gia 24 Wres Megalh Kinhtopoihsh Enantia Sthn Idiwtikopoihsh Toy Deddhe Sto Pleyro Ths Genop Kai Oi Ekproswpoi Ths Agoras Europost Gr


Deh 24wrh Apergia Stis 19 Oktwbrioy Apofasise H Genop Aygh


Sygkentrwsh Kai 24wrh Apergia Apo Th Genop Deh H Efhmerida Twn Syntaktwn


24wrh Apergia Kai Syllalhthrio Ths Genop Deh Enantia Sthn Apofash Gia Thn Amk Ths Deh Kozani Media


Genop Deh 24wrh Apergia Kai Syllalhthrio Stis 19 Oktwbrioy Eidhseis Nea To Bhma Online


Genop Deh 24wrh Apergia Enantia Sthn Idiwtikopoihsh Ths Deh Vetonews


Genop Deh 24wrh Apergia Thn Pempth


24wrh Apergia Stis 19 Oktwbrioy Apofasise H Genop


Deh Proeidopoihtikh 24wrh Apergia Twn Ergazomenwn Thn Prosexh Trith Oikonomia Eidhseis


Genop Deh 24wrh Apergia Kai Syllalhthrio Enantia Sthn Apofash Gia Amk Ths Deh


Genop Deh 24wrh Apergia Ayrio Enantia Sthn Idiwtikopoihsh Ths Deh Oloi Sto Syllalhthrio 10 Pm Xalkokondylh 30

LihatTutupKomentar